top of page

Ik maak onderscheid tussen drie soorten coaching: Individuele coaching, Leiderschapsontwikkeling en Teamcoaching.

Individuele Coaching

Je wil meer zelfvertrouwen, werk wat beter bij je past of je moet een bepaalde keuze maken. Dit zijn allemaal vragen voor een individueel coachingstraject. Met coaching overbrug je de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn. We ontrafelen je situatie en maken een goede analyse, zodat je effectief aan de slag kan. We kijken naar beperkende gedachten en zorgen ervoor dat je het zelfvertrouwen krijgt om oude patronen te doorbreken, nieuwe inzichten krijgt en durft te pionieren. Je gaat naar huis met een helder plan en een nieuw perspectief zodat je echt resultaat gaat ervaren.

 • Meer zelfvertrouwen en de sterke kanten van jezelf ontdekken

 • Werk dat beter past bij je eigen waarden

 • Betere balans tussen privé en werk
   

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat coaching je te bieden heeft.

 

Leiderschapsontwikkeling

Wil je de mensen in je team inspireren, richting geven aan de mensen om je heen en zelf ook goed in balans zijn en met plezier naar je werk gaan? Het onderwerp leiderschap en macht is vaak zowel spannend als uitdagend. Durf je jezelf te zijn, gebruik je al je talenten, lukt het om open te blijven communiceren en te blijven reflecteren op wat je aan het creëren bent? Leiderschapsontwikkeling is een vorm van coaching die inzicht geeft op de impact die je hebt op jezelf en de mensen om je heen. Leiderschapsontwikkeling wordt vaak ingezet als je:

 • Meer zelfvertrouwen wilt

 • Opzoek bent naar een sparringpartner

 • Inspiratie zoekt om meer impact te hebben
   

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat coaching je te bieden heeft.

 

Teamcoaching

Wil je de waarden en de kracht van je team optimaal benutten, tot goede resultaten komen en een positieve impact op je omgeving hebben? Teamcoaching kan je hierbij helpen. Wij geven advies, organiseren workshops en creëren programma’s en leveren natuurlijk ook maatwerk. De essentie van onze programma’s is:
 

 • Het potentieel van het Team

 • Effectieve communicatie voor Teams

 • Teams met een missie
   

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om te kijken wat voor jouw team de beste route is.

Diensten

Individuele coaching
Leiderschapsontwikkeling
Teamcoaching
bottom of page