top of page

“In het centrum van je wezen heb je het antwoord:
Je weet wie je bent en Je weet wat je wilt.” - Lao Tze

Individuele Coaching

Je wil meer zelfvertrouwen, werk wat beter bij je past of je moet een bepaalde keuze maken. Dit zijn allemaal vragen voor een individueel coachingstraject. Met coaching overbrug je de kloof tussen waar je bent en waar je wilt zijn. We ontrafelen je situatie en maken een goede analyse, zodat je effectief aan de slag kan. We kijken naar beperkende gedachten en zorgen ervoor dat je het zelfvertrouwen krijgt om oude patronen te doorbreken, nieuwe inzichten krijgt en durft te pionieren. Je gaat naar huis met een helder plan en een nieuw perspectief zodat je echt resultaat gaat ervaren.

 • Meer zelfvertrouwen en de sterke kanten van jezelf ontdekken

 • Werk dat beter past bij je eigen waarden

 • Betere balans tussen privé en werk
   

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat coaching je te bieden heeft.

 

Stress management

Je werkt in een stressvolle omgeving en bent leidinggevende of professional. Je werkt hard, houdt van een uitdaging en bent goed in je vak. Je ziet aan collega’s dat een lange, periode van spanning kan leiden tot ziekteverzuim en zelfs tot arbeidsongeschiktheid. En waar ligt bij jou de grens?

 

Stress is zeer persoonlijk. Daarom hebben we een intensive coaching ontwikkeld, zodat je snel op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van stressreductie, die jij kunt inzetten.

 

Je krijgt specifieke adviezen over voeding, lichaamsbewegingen en ontspanningstechnieken, zodat je de negatieve effecten van stress kunt vermijden. Dit betekent dat we nauwkeurig naar jouw situatie kijken. Wij zorgen dat het precies aansluit op joùw behoeften.

 • Je leert nieuwe gewoontes op te nemen in je dagelijks leven, waardoor je minder stress ervaart

 • Je weet welke lichaamsbeweging, voeding en ontspanningstechnieken passen bij jouw stresstype

 • Je herkent je persoonlijke stressreactie en kan die makkelijk doorbreken

 • Je weet hoe je terugval kan voorkomen door je ‘early warning signals’ te herkennen

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat coaching je te bieden heeft.

 

Leiderschapsontwikkeling

Wil je de mensen in je team inspireren, richting geven aan de mensen om je heen en zelf ook goed in balans zijn en met plezier naar je werk gaan? Het onderwerp leiderschap en macht is vaak zowel spannend als uitdagend. Durf je jezelf te zijn, gebruik je al je talenten, lukt het om open te blijven communiceren en te blijven reflecteren op wat je aan het creëren bent? Leiderschapsontwikkeling is een vorm van coaching die inzicht geeft op de impact die je hebt op jezelf en de mensen om je heen. Leiderschapsontwikkeling wordt vaak ingezet als je:

 • Meer zelfvertrouwen wilt

 • Opzoek bent naar een sparringpartner

 • Inspiratie zoekt om meer impact te hebben
   

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat coaching je te bieden heeft.

Coaching

Individuele coaching
Leiderschapsontwikkeling
Teamcoaching
bottom of page