top of page

Kennismakingsgesprek

Een coachtraject bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek. We maken een afspraak, je vult een intakeformulier in en we kijken samen of het een goede match is. Over het algemeen heeft een verandering tijd nodig en zijn zeven tot tien gesprekken goed voor een diepe verandering. Maar soms is een korter traject ook op zijn plaats, het blijft maat werk. Daarnaast maak ik soms gebruik van een test, vooral in de begin fase van het traject, bijvoorbeeld de Strenghtsfinder- of Birkmantest.

Kosten en vergoedingen

Voor cliënten in loondienst is de werkgever vaak bereid financieel te investeren in een coachingstraject. Vraag dit na bij iemand van personeelszaken of bij je leidinggevende, want regelmatig wordt coaching vanuit het opleidingsbudget betaald. Bij zelfstandig ondernemers kan (werkgerelateerde) coaching vaak als kostenpost worden opgevoerd en is het dus van de belasting aftrekbaar. Voor particulieren zijn er ook mogelijkheden om het van de belasting af te trekken als loopbaan-leertraject. Aangezien ik een registratie heb bij het CRKBO kan BTW vrijstelling van toepassing zijn voor trajecten die binnen deze regeling passen.  

 

Zakelijk coaching : € 149,- exclusief btw

Privé coaching : € 109,- inclusief btw

Ook een teamcoaching bestaat uit een gratis telefonisch intakegesprek. We kijken wat je met je team wilt bereiken, stellen een doel en kijken welk aanbod hierbij past. 

​Teamcoaching dagdeel: € 598 exclusief BTW, exclusief locatie

Locatie

Het is vanwege Corona een bijzondere tijd. Ik kan me voorstellen dat je juist nu behoefte hebt aan reflectie. Iedereen heeft zijn eigen behoeftes, de een wil juist een face-to-face coaching de ander wil liever een sessie online houden. Beide opties zijn mogelijk. Coaching op locatie vindt plaats in Amsterdam, Rozenstraat 60-I

 

 

Annuleren

Soms moet je een afspraak afzeggen of wijzigen, dit is kosteloos mogelijk tot 48 uur van tevoren. Daarna wordt de sessie (ook in het geval van overmacht) voor 50% in rekening gebracht.

Professional Certified Coach 

 

Ik ben een Professional Certified Coach, gecertificeerd door de ICF (International Coach Federation) en opgeleid als co-active coach. De ICF is de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches ter wereld. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over mijn werk, dan hoor ik dit het liefste persoonlijk en kunnen we samen kijken wat we eraan kunnen doen. Verder kunnen mijn cliënten gebruik maken van de klachtenregeling van de ICF.

Praktische zaken

bottom of page