top of page

Alle programma's en assessments worden afgestemd

op jouw specifieke behoeften. Ben jij klaar voor een krachtige ervaring?

Als coach onderzoek ik samen met jou je coachvraag: waar ben je naar op zoek, wat wil je precies, wat weerhoudt jou om dat te realiseren? Van welke gedachten, gevoelens of overtuigingen heb je daarbij meer last dan plezier? 

 

Zodra je coachvraag voldoende is uitgekristalliseerd, komt het moment om de door jou gewenste verandering in gang te gaan zetten. Concreet en praktijkgericht gaan we dan aan de slag: hoe is het om een keer anders te reageren, wat gebeurt er dan met jou en met de ander, wat betekent dit voor jou? Op deze wijze en in het door jou aangegeven tempo maak je zelf nieuw gedrag eigen. Gedrag dat jouw leiderschap en persoonlijke effectiviteit versterkt.

Talent

Wanneer verlies je veel energie en hoe saboteer je jezelf? In de eerste fase maak ik vaak gebruik van een assessment. Niet om te bepalen wie je bent… maar om je woorden te geven om jezelf te definiëren. Of het nu om leiderschap gaat of om het vinden van een nieuwe baan, “Ken uzelf” is altijd het uitgangspunt. Je eigen talent of het talent van het team als uitgangspunt nemen geeft kracht. 

Communicatie

Het ontwikkelen van een externe mindset zorgt voor betere resultaten! Durf je te kijken naar je eigen vooroordelen en je 'mindset' en wil je op een effectieve manier communiceren? Werken vanuit vertrouwen is niet iets wat vaak vanzelf ontstaat. Het ontmaskeren van beelden over de ander en jezelf, zorgt voor betere relaties en samenwerken.

Impact

Als je weet wat jezelf wilt bereiken en je kan open communiceren, dan kan het ‘spel’ beginnen. Helderheid over wat je teweeg wilt brengen en weten hoe je anderen kan motiveren om gezamenlijk iets mooi tot stand te brengen. Als de weg erheen belangrijker wordt dan het doel, ontstaat ruimte waar mensen kunnen floreren en een nieuwe werkelijkheid kan ontstaan.

> Bekijk welke verschillende soorten coaching ik aanbied.

Werkwijze

Talent
Communicatie
Impact
bottom of page