top of page

QUEST 60+ INTENSIVE

Beste-plek-om-het-Noorderlicht-te-zien4-768x512.jpg

NIEUWE RICHTING VOOR EEN BETEKENISVOL LEVEN! 

Hoef je niet meer, maar wil je nog wel? - Mag je nog wel, maar je wilt het niet meer zo? - Mag je niet meer, maar wat dan wel?

Geef betekenis aan je leven na je 60ste

Hoe geef je betekenis en vorm aan je leven na je 60e als je niet meer hoeft, mag, wil, kan? Dat is de essentie van Quest 60+ Intensive.

Na je 60e kom je in een periode terecht dat je nog geen behoefte hebt aan alleen fietsen en bridgen, sterker, je wilt nog wat betekenen, toevoegen, waarde creëren. Voor jezelf, voor anderen, voor de maatschappij!?

Maar hoe als alles anders is geworden. Je identiteit is veranderd doordat je werkzame omgeving is verdwenen, je status (je) is afgenomen, of omdat je nu eindelijk een (echte) andere identiteit wilt ontdekken.

Dan is deze Quest 60+ Intensive iets voor jou. Het bied je de ruimte om met nieuwe ogen naar je eigen leven te kijken en de juiste vragen te stellen.

Gedurende een aantal dagen maak je de balans op en vind je weer verbinding met je eigen natuur en omarm je een nieuwe uitdaging, die bij deze fase van je leven past.

Programma

2 oktober 2024 - 9:30-17:00

Thema: IDENTITEIT                            

Welke Identiteit heb/had je? En welke wil je gaan ontdekken?      

 

16 oktober 2024 - 9:30-17:00

Thema: BEWEGING                               

We gaan letterlijk bewegen. Wandelen in de natuur. Dit alles om op een dieper niveau te ontdekken wie je wilt zijn en wat je wilt doen.              

 

6 november 2024 - 9:30-17:00     

Thema: VORM                                       

Het stof is neergedaald en je gaat je quest concreet maken. Je smeedt plannen en creëert een duidelijke richting om een nieuwe start te maken in dit volgende hoofdstuk van je leven.

Daarna: Quest 60+ Cirkel

Om te zorgen dat de quest ook echt uitgevoerd wordt ontmoet je elkaar voor blijvende inspiratie.

Investering & Aanmelden

De kosten voor deze acht dagen met drie overnachtingen en inclusief eten zijn:

Early bird voor 15 juli €895,- Daarna 995,- voor dit mooie programma om nieuwe richting te geven aan je leven.

Geef je op door te mailen of stuur een bericht via Whatsapp.

Wie we zijn

Wij kennen elkaar van ING. Zijn daarna ieder ons eigen pad gaan bewandelen en rond ons 60ste kwamen we elkaar weer tegen en ontdekten we dat wijzelf en vele om ons heen met dezelfde vragen rondlopen.

bottom of page